Motocicleta Beta RX 300 2T MY '24

Cod produs: RX 300 2T - MY24
7416 EUR + TVA
DESCRIERE PRODUS

Proiectul Beta de a extinde orizonturile Rideability intră într-o nouă dimensiune - Motocross! Este prima motocicletă modernă de motocross construită de producătorul italian din anii 1980 și reprezintă prima șansă în Europa pentru entuziaștii de a conduce o motocicletă Beta de motocross, după debutul său în Campionatul Mondial MXGP acum trei ani. Vorbim despre Beta RX 300 2T, noua frontieră a Rideability în lumea MX.

Ce înseamnă Rideability pentru Beta? Înseamnă să permită fiecărui rider al unei motociclete Beta să aibă o motocicletă ușor de condus, dar cu performanțe ridicate, o motocicletă performantă la nivel înalt, dar prietenoasă, distractivă și niciodată prea solicitantă. Astăzi, pentru prima dată, Beta aplică acest concept în motocross-ul modern. RX 300 este complet nou pentru piața europeană, însă mulți deja au auzit despre el, cel puțin cei pasionați de marcă, care l-au văzut în câteva fotografii furate de pe piața americană.

RX 300 2T este o motocicletă care a fost lansată ca o motocicletă de motocross exclusivă pentru piața americană în 2021. Succesul acestui proiect, sprijinit de experiența în continuă creștere acumulată în domeniul cursei în Campionatul Mondial MXGP cu modelul 450 4T, a determinat marca toscană să deschidă gazul pe evoluția motocicletei, care astăzi este configurată ca o motocicletă de motocross deplină. Acest model cu producție limitată va fi produs pentru prima dată în afara SUA, ceea ce face ca RX 300 2T să fie o oportunitate unică de a adăuga prima versiune europeană a acestei motociclete în garajul dvs., un model care marchează pentru Beta revenirea pe piața motocross și care va deschide calea pentru o nouă gamă de vehicule complet noi, care vor sosi în curând.

RX 300 2T este o motocicletă unică în genul său, combinația perfectă între putere și control, fiind astfel un vehicul născut cu un spirit de cursă datorită dedicației pentru circuit. Păstrează încă ușurința de utilizare specifică familiei Betamotor, însă este concentrată complet pe distracție, fără compromisuri.

Noul RX 300 a fost proiectat pentru riderul pasionat de motocros care caută stilul și performanța care pot veni doar de la Beta din Italia. Sunetul "de motocicletă de fabrică" care provine din evacuare îl diferențiază pe acest model de celelalte mărci de pe pistă. Mulți ingineri de la Beta provin din domeniul motocross, ceea ce le permite să-și exercite talentul.

Motor: Motorul RX 300 oferă un nivel înalt de performanță, în special în gama de turații medii și la viteze mari, dar furnizează totuși un cuplu excelent, oferind o conducere progresivă plăcută, mereu sub control, concentrată pe conceptul de docilitate în orice situație.

Principalele detalii caracteristice ale RX 300 2 Strokes sunt următoarele:

Piston: design cu două inele, perfect asortat portului cilindrului RX. 

Carburator: Keihin PWK de 38 mm. 

Bujie dedicată: NGK BR8ECM. 

Arbore cotit: acest component a fost ușurat, având un diametru redus și cuplat la carcasele principale ale motorului, exclusive pentru RX, pentru a oferi o accelerație mai rapidă la viteze mai mari ale motorului. 

Supapă de evacuare: o supapă reglabilă care schimbă livrarea puterii la niveluri drastice, oferind ajustabilitatea pentru rideri de toate nivelurile de abilități. 

Silencer scurt: pentru a favoriza performanța la turații medii-mari ale motorului. 

Ambreiaj hidraulic cu arc cu diafragmă: asigură o funcționare lină, o acționare ușoară și rezistă la supraîncălzire. Preîncărcarea arcului pentru ambreiaj poate fi setată la trei poziții, ceea ce schimbă progresia ambreiajului, ajustând un inel dedicat în interiorul capacului ambreiajului. 

Linii de răcire: modele de înaltă performanță în silicon albastru. 

Comutator MAP: două poziții care oferă riderului două variante de livrare a puterii motorului. Acest sistem este independent de supapa de evacuare ajustabilă, oferind riderului o cantitate uimitoare de reglaj al puterii motorului. 

Eva-Tool: evacuare specială placată pentru un aspect frumos și întreținere redusă după fiecare motocros.

În ceea ce privește cadrul vehiculului:

Furca și amortizorul: sunt Kayaba (KYB). Această configurație de suspensie este exclusivă pentru modelul RX. Inginerii Beta au lucrat îndeaproape cu Kayaba pentru a dezvolta setările perfecte în funcție de geometria generală a modelului RX. Scopul a fost de a oferi o suspensie suficient de rigidă pentru șocurile mari, dar moale și suplă peste denivelările cu care se confruntă multe piste de motocros.

Roțile au diametrul de 21" în față și 19" în spate, cu anvelope Michelin Starcross 6 de 80/100-21 și 120/80-19, în timp ce sistemul de frânare este realizat de Nissin cu etriere flotante și disc de 260mm în față și de 240mm în spate.

Pornirea electrică: dă viață la apăsarea unui buton, fiind potrivită greutății reduse a bateriei de litiu, iar prietenii dumneavoastră cu motociclete 2 timpi cu pornire la pedală vor fi invidioși.

Încheind specificațiile modelului:

Componentele electrice, inclusiv cablajul principal, sunt reduse la minim pentru a reduce greutatea. Butonul de pornire și întrerupătoarele sunt montate pe ghidon.

Există apoi unele componente speciale care îmbunătățesc aspectul motocicletei:

  • Reglatoare de lanț din aliaj Ergal roșu
  • Jante Excel anodizate în albastru
  • Ghidaj de lanț roșu
  • Pinioane din aliaj dual, anodizate în roșu
  • Polițe din aliaj Ergal negru cu pini de oțel
  • Protecții pentru mâini

Pachetul este completat de grafică nouă, cu culori tipice Racing, pentru a face să iasă în evidență un model unic în gama Beta. Fiecare RX 300 va fi furnizat cu un suport de tip moto.

LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Brand
  • Beta Motorcycle
Categorie
  • Motociclete

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri