Casca Airoh Aviator 3 Full Carbon Edition

Cod produs: AV3FCA-L
4349 RON
La comanda - Timp de livrare: 7-10 zile lucratoare
Ghid marimi

Adauga la favorite

DESCRIERE PRODUS

Lasă pe toți în urmă. Din nou. Dificultatea nu este să câștigi o dată, ci să continui să o faci.

Aviator 3 ridică nivelul concurenței și redefinește standardele unei căști offroad. Carcasa, disponibilă în versiunea Carbon 3K exclusiv pe grafica Primal, oferă nobilul HPC Carbon pentru celelalte variante de grafică.

Există 4 măsuri ale carcasei exterioare în ambele versiuni, care a fost proiectată folosind tunelul de vânt pentru a crea cele mai bune forme și performanțe. Prin urmare, s-a acordat o atenție deosebită aerodinamicii, cu scopul de a face casca stabilă chiar și la viteze mari, și termodinamicii, pentru a optimiza termoreglarea.

Suma tehnologică Airoh este condensată în acest nou produs, în care sistemele AMS2 Plus (Airoh Multiaction Safety System Plus), AEFR (Airoh Emergency Fast Release) și AMLS (Airoh Magnetic Lining System) sunt abundente, care evoluează, incluzând și obrazul magnetic. tampoane.

Cele 8 prize de aer și spoilere cu extractoare integrate fac montarea lui Aviator 3 confortabilă chiar și în cele mai extreme condiții de utilizare, la fel ca inovatorul AHS (Airoh Hydration System) integrat în EPS.

Aviator 3. Nelimitat.


LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Brand
  • AIROH
Categorie
  • Casca
  • Casca

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri