Casca Airoh Aviator 3 Rampage Blue Gloss

Cod produs: AV3RAM18-S
-25% Super pret!
2774.25 RON
3699.00 RON
Ghid marimi
Adauga la favorite
DESCRIERE PRODUS

Ridica stacheta și lasa pe toți în urmă.Aviator 3 redefinește standardele unei căști offroad. Carcasa exterioară, dedicată exclusiv versiunii grafice Primal, este fabricată din carbon 3K. Pentru toată gama, carcasa este disponibilă în 4 dimensiuni diferite și a fost proiectată pentru a folosi tunelul de vânt a crea cele mai bune forme și performanțe.

A ridica ștacheta

Lasă pe toți în urmă. Din nou. A câștiga o dată nu este dificil, a continua să faci asta este.

Aviator 3 ridică ștacheta competiției și redefinește standardele unei căști offroad. Carcasa exterioară, dedicată exclusiv versiunii grafice Primal, este realizată din carbon 3K. Pentru toate celelalte elemente grafice, accentul este acordat nobilului Fiber Composite.

Pentru toată gama, carcasa este disponibilă în 4 dimensiuni diferite și a fost proiectată folosind tunelul de vânt pentru a proiecta cel mai bine atât formele, cât și performanța. O mare atenție a fost concentrată aerodinamicii, pentru a face casca stabilă și la viteză mare, și termodinamicii, pentru a optimiza termoreglarea.

Realizarea tehnologică Airoh este condensată în acest nou produs, în care sistemele de a doua generație AMS2 (Airoh Multiaction Safety System), AEFR (Airoh Emergency Fast Release) și AMLS (Airoh Magnetic Lining System) sunt combinate.

Cele 6 orificii de aerisire si spoilerele cu extractoare integrate ofera lui Aviator 3 o potrivire confortabila si atunci cand este folosit in cele mai extreme conditii, la fel ca inovatorul AHS (Airoh Hydration System) integrat in EPS.

Aviator 3. Nelimitat.

MATERIAL
Full Carbon 3K

GREUTATE
De la 1290 g±50 (numai pentru graficul Primal)

De la 1350 g ±50 g (alte grafice)

LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Brand: Airoh
Categorie: Casca

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri