Cizme Fox Comp X Black

Cod produs: 30078-001-9
-15% Super pret!
1078.65 RON
1269 RON
La comanda - Timp de livrare: 7-10 zile lucratoare
Ghid marimi

Adauga la favorite

DESCRIERE PRODUS

Noile noastre ghete Comp X off-road oferă durabilitate maximă pentru traseu și se laudă cu toate elementele esențiale pe care le dorești într-o pereche de ghete de motocross. Reproiectate de la zero și având o talpă exterioară cu tălpi pentru a aborda cele mai accidentate terenuri, sunt un câștig sigur pentru războinicii de weekend sau începătorii în experiența off-road și traseu.

Offroad Grip

În ceea ce privește aderența, talpa bocancilor Comp X este proiectată cu o tracțiune îmbunătățită pentru a oferi o aderență sporită în condiții variabile de off-road, în timp ce compusul de cauciuc PosiTac™ utilizat atât pe talpă, cât și pe protecția pentru arsură, asigură durabilitate maximă - exact ceea ce ai nevoie pe măsură ce acumulezi experiență de condus. Construit pentru a rezista, acest compus de cauciuc durabil este exclusiv pentru Fox. Designul medial (partea interioară) subțire și plat de pe fiecare bocanc crește suprafața de contact pentru a te menține în contact strâns cu motocicleta și pentru a-ți îmbunătăți conexiunea.

Potrivire și Confort

Cu mărimi intermediare disponibile acum în cele mai comune intervale de mărimi (9.5, 10.5 și 11.5), bocancii Comp oferă confort îmbunătățit și o potrivire mai precisă. Cu accent special pe ultimul nou și îmbunătățit - forma piciorului care determină modul în care un bocanc se va potrivi piciorului tău - confortul la încălțare este asigurat încă din cutie. Același ultim este folosit la toate bocancii din linia noastră, creând dimensiuni unificate și o potrivire constantă. Dacă porți un Comp X mărimea 9, aceea va fi mărimea ta în toată gama "reboot": Instinct, Motion și Comp. Pilotii pot acum să se bucure de o potrivire standard, conform mărimii reale - comandă pur și simplu mărimea normală a pantofului și ești gata să pornești.

Protecție

Bocancii Comp X se ocupă de acoperirea gleznelor și a picioarelor cu plăcuțe TPU pe șold, vârful, călcâiul și protecția pentru vițel, oferind protecție împotriva terenului accidentat și a motocicletei.

Închidere Sigură

De asemenea, actualizat pentru noii bocanci Comp X este sistemul de cataramă și închidere. Acest sistem patentat cu 4 cataramă asigură o închidere durabilă și sigură pentru a garanta o potrivire precisă și vine cu pârghii mai lungi pentru deschidere și închidere ușoară. Mecanismul nou de bilă și mufă asigură că mobilitatea ta nu este niciodată compromisă cu acest sistem, oferind "flotare" pe măsură ce bocancii se îndoaie și se contractă în timpul condusului. Acest sistem de cataramă și închidere este același la toate bocancii Fox, dar bocancii Comp X sunt proiectați cu catarami din plastic durabil și rezistent.

LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Brand
  • FOX
Categorie
  • Cizme/Sosete
  • Cizme

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri