Cizme Fox Motion X Black

Cod produs: 29683-001-10
-15% Super pret!
1631.15 RON
1919 RON
La comanda - Timp de livrare: 7-10 zile lucratoare
Ghid marimi

Adauga la favorite

DESCRIERE PRODUS

Aflând acel punct favorabil de performanță off-road de aderență fiabilă și durabilitate robustă, noile ghete Motion X sunt gata să vă ducă drumul la următorul nivel.

Ghetele Motion X sunt construite folosind compus Duratac™ pe talpă și protecție împotriva arsurilor, oferind aderență pe care te poți baza, fără a sacrifica durabilitatea. Exclusiv pentru Fox, acest compus de cauciuc oferă echilibrul perfect între aderență și durabilitate, în timp ce tracțiunea este îmbunătățită și mai mult datorită adăugării modelului de benzi de rulare deschis, pregătit pentru off-road, pe talpa exterioară. Designul medial subțire și plat (partea interioară) de pe fiecare cizmă mărește suprafața pentru a vă menține în contact strâns cu bicicleta, îmbunătățind și mai mult aderența și conexiunea.

În ceea ce privește protecția, Motion X Boots încorporează TPU, un material plastic dur, în locații strategice pentru a oferi o acoperire fiabilă acolo unde aveți cea mai mare nevoie, plus au o membrană impermeabilă pentru a ajuta la păstrarea apei în acele plimbări noroioase și umede. Aceste cizme oferă cel de-al doilea cel mai înalt nivel de protecție, cu TPU la gleznă, apărătoare pentru gambe, tibie și vârf. Sistemul patentat de blocare a balamalei din jurul gleznei oprește, de asemenea, mișcarea înainte de hiperextensie pentru a ajuta la prevenirea rănilor.


LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Brand
  • FOX
Categorie
  • Cizme/Sosete
  • Cizme

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri