Pantaloni dama Fox Flexair Mirer Black/Light Red

Cod produs: 28173-172-8
-15% Super pret!
849.15 RON
999 RON
La comanda - Timp de livrare: 7-10 zile lucratoare
Ghid marimi

Adauga la favorite

DESCRIERE PRODUS

Mobilitatea este totul atunci când vine vorba de a obține cea mai bună performanță pe bicicletă, iar pantalonii Flexair Mirer pentru femei sunt totul despre a te mișca cu tine, la fiecare pas. Proiectate pentru a funcționa perfect cu corpul uman, sunt croite din materiale ușoare și flexibile care anticipează fiecare mișcare. Echipamentul Flexair este dovedit la curse în unele dintre cele mai solicitante condiții de către unii dintre cei mai buni sportivi de motocross din lume — acești pantaloni sunt gata să fie noul tău partener în murdărie.

Folosind construcția noastră Rider Attack Position™ (RAP) pentru un confort și o potrivire mai mare în poziția de călătorie, corpul principal folosește material elastic TruMotion® pentru un echilibru între mobilitate și durabilitate. Un sistem de genunchi cu strat dublu combină un genunchi exterior din piele integrală cu un genunchi interior rezistent la abraziune, protejând atât de uzura externă, cât și de uzura interioară, în timp ce sistemul de genunchi este, de asemenea, adaptat inteligent pentru a fi compatibil cu aparatele dentate și apărătoare. Pentru a ajuta la reglarea temperaturii corpului, ventilația plasată strategic este încorporată pentru a crește fluxul de aer.

Puneți-vă acele ture fierbinți, răcoroase, calme și relaxate - mobilitatea și mișcarea superioară a pantalonilor Flexair Mirer pentru femei vă vor fi alături.


LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Brand
  • FOX
Categorie
  • Echipament dama
  • Pantaloni

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri