Protectie gat Buff New Polar Boronia Pink

Cod produs: 120899.538.10.00
139 RON
La comanda - Timp de livrare: 7-10 zile lucratoare

Adauga la favorite

DESCRIERE PRODUS

AVANTAJE:

  • Multifuncțională
    Datorită caracterului său multifuncțional, poate fi folosit ca acoperire de cap, eșarfă, batistă, bandană, bentiță și multe altele. Aceasta va avea atât o funcție practică, cât și una pur decorativă.
  • Material elastic

    Materialul elastic asigură o utilizare confortabilă în funcție de nevoile actuale. Materialul nu se întinde și este rezistent la rupere. Este ușor să ceăm din acesta o acoperire sau o eșarfă pentru cap.

  • Material respirabil

    Proprietățile respirabile oferă ventilație și protecție împotriva rafalelor de vânt, iar în același timp, previne supraîncălzirea, care nu este dificil să apărea în timpul activităților sportive intensive.

  • Căldură
    Țesătura asigură căldura necesară în timpul activității. Protejează împotriva frigului, a vântului și a umezelii. Poate fi purtată în diverse moduri, astfel încât să protejeze părțile corpului care au nevoie de asta. Aceasta poate fi purtată în diferite moduri pentru a proteja acele părți ale corpului care au nevoie de asta.
TEHNOLOGII:

4-WAY ULTRA STRETCH
Tehnologie care mărește întinderea țesăturii în patru direcții, ceea ce sporește confortul și favorizează o mai bună potrivire.
PrimaLoft®
Tehnologie pentru producția specializată de fibre sintetice. Fibrele formează o structură de canale goale, asigurând o izolare asemănătoare cu cea a pufului. Rezultatul este un material izolator cu proprietăți izolatoare excelente, dar și extrem de ușor și care evacuează umezeala.


LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Brand
  • Buff
Categorie
  • Cagula Snowmobile

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri