Casca Airoh Phantom S BEAT Orange Matt

Cod produs: PHSB32-M
-20% Super pret!
1119.2 RON
1399.00 RON
Ghid marimi
Adauga la favorite
DESCRIERE PRODUS

Phantom S este o cască 2-în-1 concepută special pentru touring, datorită versatilității sale, confortului și siguranței, garantată de: certificare dublă P/J pentru utilizare în versiuni full-face și half-face; Material termoplastic rezistent (HRT); Sistem de ventilație ACVS (Airoh® Combined Ventilation System) pentru o răcire optimă.

Înjunghie-ți degetul pe o hartă, alege-ți destinația și sari în șa. Cu Phantom S puteți merge oriunde doriți. Phantom S este o cască 2 în 1 concepută special pentru turism, datorită versatilității, confortului și siguranței sale, garantată de: dubla certificare P/J pentru utilizare în versiunile full-face și jet; Material termoplastic de înaltă rezistență (HRT); Sistem de ventilație ACVS (Airoh® Combined Ventilation System) pentru o răcoare optimă.

Phantom S combină toate caracteristicile cheie ale căștilor integrale și jet, cum ar fi: viziera Extra Wide, parasolarul retractabil, poziția specială a vizierei care previne aburirea, lentila Pinlock® și carcasa pentru un sistem Bluetooth .

Indiferent dacă este în modul full-face sau cu jet, vă veți bucura pe deplin de drumul deschis. Important nu este destinația, ci călătoria și cu Phantom S te vei putea bucura de fiecare moment.

MATERIAL
HRT termoplastic

GREUTATE
De la 1690 g ±50 g

COICILE
1 coajă:
· XS-SML-XL-XXL



LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Categorie: Casti Flip-up
Brand: Airoh

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri