Cizme Alpinestars Smx 6 v2 Negru/Rosu

Cod produs: 34041415
-15% Super pret!
1190 RON
1400.00 RON

Produs indisponibil

Adauga la favorite

DESCRIERE PRODUS

Model nou inovativ, regandit in partea de sus si partea din spate toate ducand la un nou nivel de flexibitate. Partea superioara facuta din microfibra pentru durabilitate si rezistenta la abraziune.
Forma noua pentru partea din fata a piciorului, imbunatatita ergonomic pentru un control mai bun asupra comenzilor si compatibilitatea mai buna cu o varietate larga de forme ale picioarelor.
Armatura de protectie glezna laterala inovativa Alpinestars TPU asigura suport biomecanic lateral intre partea laterala superioara a gambei si glezna aducand si o rezistenta structurala inbunatatita, protectie la impact rezistenta la abraziune si flexibilitate.
Prize de aer in partea calcaiului si partea din fata plus captuseala din plasa ce lasa pielea sa respire, aduce un plus de confort si reduce oboseala pentru drumurile scurte sau lungi.
Protectie High modulus TPU injectata pentru tibie, pentru arcada din fata a labei piciorului, protectie calcai, protectie pentru schimbatorul de viteze, protectie glezna si slider pentru varful piciorului, toate pentru inbunatatirea protectiei la impact si durabilitate.
Protectia de glezna dubla densitate multistrat in zona mediana sub partea de sus asigura protectie si performanta a zonelor critice.
Portiuni flexibile inovative tip acordeon in zona tendonului lui Ahile si partea superioara din fata a labei piciorului pentru un confort superior, libertate de miscare, control si suport.
Partea interioara a talpi ranforsata cu armatura integrata pentru protectia scobituri talpi piciorului.
Deschidere mediana laterala cu fermoar montat elastic si clapeta mare de fixare pentru a asigura flexibilitate si fixare sigura. Deschidere destul de ampla pentru a-i putea pine sau scoate usor.
Protectia interioara pentru laba piciorului este fixata sub partea superioara pentru rezistenta si performanta.
Captuseala textila la interior ce lasa pielea sa respire anti alunecare, din microfibra cu dubluri din piele intoarsa in zona calcaiului pentru a-ti tine piciorul fix in timp ce conduci.
Branturi model nou, detasabile cu forma ergonomica include spuma EVA si material textil Lycra? la exterior pentru confort si performanta.
Talpa model nou exclusiv Alpinestars din compusi de cauciuc ce aduc un plus de aderenta si finete asupra controlului comenzilor motorului.
Cizmele Alpinestars SMX-6 v2 sunt certificate european CE conform standardului EN 13634:2010.

LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Brand: Alpinestars
Categorie: Road Racing Boots

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri