Sistem comunicatie Sena 10S 4.1 Bluetooth

Cod produs: 44020922
1185 RON
Stoc Depozit - Timp de livrare: 4-7 zile lucratoare
Adauga la favorite
DESCRIERE PRODUS

  • Sistemul de comunicare Bluetooth® Sena 10S pentru motociclete este o versiune actualizată a sistemului original SMH10, care s-a dovedit fiabil pentru motocicliștii din întreaga lume. 
  • Acum cu un profil mai subțire, 10S maximizează factorul de distracție al călătoriei, menținându-vă în contact cu până la patru parteneri de călătorie prin intermediul unui audio HD clar, până la 1.6 km (1 milă) departe, prin intermediul One Touch Group Intercom ™, 10S este cel mai bun sistem de comunicare pe distanțe lungi Bluetooth. 
  • Unitatea utilizează, de asemenea, protocolul Universal Intercom ™, astfel încât să poată comunica cu toate căștile Bluetooth pentru motociclete Sena și cu căștile Bluetooth non-Sena de pe piață. Audio HD clar și Advanced Noise Control ™. 
  • Nu fiți surprinși când veți fi uimiți. Casca de control a zgomotului Sena 10S livrează un audio de calitate HD care este clar, precis și confortabil în orice condiție. 
  • Controlul avansat al zgomotului Sena ™ asigură că zgomotul ambiental nu interferează cu audio-ul de intrare și ieșire. În același timp, tehnologia Bluetooth 4.1, difuzoarele stereo Bluetooth îmbunătățite și arhitectura avansată creează o experiență utilizatorului liniștită, proaspătă și receptivă pe care o veți iubi. 
  • Puteți asocia 10S cu un pachet audio Bluetooth Sena echipat cu GoPro® sau cu camera de acțiune Bluetooth Sena Prism și veți avea o configurație de înregistrare wireless multi-pistă pentru video HD care include microfonul de la casca dvs., audio-ul intercom de la prietenii dvs. și chiar sunetul drumului! 
  • 10S este un sistem compact de comunicare pentru cască de motocicletă, care simplifică conexiunile pentru căștile dvs. și microfonul (tipul cu fir sau cu firul extensibil) prin condensarea lor într-un singur conector de clemă , care minimizează numărul de fire și îmbunătățește fiabilitatea

LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Brand: SENA
Categorie: Communication Products

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri