Pinion spate KTM/HUSABERG/HUSQVARNA Enduro Expert otel ultra light + Lant transmisie CZ 520 ORM O-Ring 116 zale + Pinion fata KTM/HUSABERG/HUSQVARNA/BETA Enduro Expert

Cod produs: 89948EE / CZ520ORM116 / 124811EE

  • Transport gratuit peste 400 RON
  • Garantie de retur 5 zile
Pret: 700 RON

Stoc Magazin - Timp de livrare: 1-2 zile lucratoare

Informatii detaliate

Aceste pinioane asigura durabilitatea maxima de care ai nevoie la un pinion de transmisie, fara a neglija insa greutatea lui gratie profilului ultralight. Cantareste aproximativ 900g.

Lanturi special dezvoltate pentru a face fata celor mai grele conditii si solicitari. La varianta economica a lanturilor Enduro/Adenture se foloseste un inel tehnic cu profil rotund pentru a etansa cat mai bine lubrifiantul de pe lant si care poarta numele intregii subcategorii si anume O-Ring. In ciuda faptului ca lantul cu O-ring nu poate atinge proprietatile de etansare ale lantului cu X-Ring, etansarea este suficienta pentru functionarea normala cu ciclul de viata al transmisiei lantului. Acest model de lant este lubrifiat cu SHELL (lubrifiant avansat pentru lanturi).

Pinioanele fata de la Enduro Expert sunt fabricate din otel de cea mai buna calitate, sunt prelucrate cu precizie si au fost testate in cele mai dure curse de Hard Enduro din lume !

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare