Pachet ULEI PUTOLINE MX9 2T 1L + Ulei cutie de viteza Putoline GP 80 80W 1l + Spray lant Putoline O/X-ring + Cadou Curatator Putoline BRAKE CLEANER

Cod produs: 70695 / 70172 / 70289 / 70034
210 RON
La comanda - Timp de livrare: 7-10 zile lucratoare
Adauga la favorite
DESCRIERE PRODUS

Ulei Putoline MX9 2T 1L Uleiul Putoline MX9 este un ulei de amestec pentru motocicletele in 2 timpi Sistemul aditivilor revolutionari Ester Tech garanteaza o lubrifiere excelenta , chiar si in conditii extreme Putoline Ester Tech MX9 a fost special conceput pentru Offroad Grand Prix Motorbikes .
GP 80 este un ulei modern pentru cutia de viteze. Produsul garantează o reducere semnificativă a fricțiunii și a producerii de căldură și acest lucru oferă o putere maximă de furnizare a roții din spate. GP 80 a fost dezvoltat special pentru a fi folosit pe circuit, dar poate fi utilizat foarte eficient și pe bicicletele rutiere.
Spray lant Putoline O/X-ring Sprayul de lant Putoline este potrivit atat pentru lanturile cu o-ring cat si pentru cele cu x-ring . Este foarte eficient chiar si pentru temperaturi foarte ridicate Sprayul Putoline are proprietati de penetrare si impermeabilitate la umiditate excelente
Brake Cleaner este un produs de curățare a frânei de înaltă calitate. Acest produs cu acțiune rapidă curăță și degresează toate componentele frânei, cum ar fi cilindrul principal de frână, etrierul de frână și discul de frână. Brake Cleaner este uscat curat și nu lasă reziduuri.



LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Categorie: Ulei 2t
Brand: Putoline

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri