CFMOTO Z5 (ZForce 550) EX 2021

€ 10076 + TVA
DESCRIERE PRODUS
Brand: CFMOTO

CFMOTO Z5 (ZForce 550) EX este un SXS side by side sport creat special pentru pasionații de aventură și întreceri în mediul off road, dotat cu un motor puternic de 495cc 39cp care oferă accelerație explozivă și vă permite să abordați cu încredere orice traseu. Acest model de SXS recreațional are un design complet carenat și un centru de greutate poziționat mai jos, fiind ideal pentru competiții prin prisma manevrabilității și stabilității de care dă dovadă. În plus, acesta are în dotare componente și piese de calitate superioară ceea ce îi garantează fiabilitatea și costurile de întreținere reduse. Prin toate acestea, completate de un design modern și atractiv, CFMOTO Z5 (ZForce 550) EX devine un SXS 500cc ideal, oferit la un preț foarte avantajos.

Prețul include: jante din aluminiu de 14inch, amortizoare pe gaz, CVTech, troliu, usi laterale.

Parbrizul și acoperișul se vând separat.

Culorile orange si camuflaj costa + 100 Eur brut.

Acest vehicul se conduce cu carnet categoria B.

Modelul are omologare T1 (tractor): viteză maximă 60Km/h, greutate maximă 600Kg. Acesta se va înmatricula la primăria din raza teritorială a domiciliului proprietarului și va obține numere cu cifre și litere negre pe fond galben.

Puterea afisata este puterea constructiva declarata de Producator si poate diferi de cea omologabila, dezvoltata de vehicul ca urmare a limitarii puterii din fabrica, in vederea respectarii reglementarilor in domeniu. Pentru mai multe detalii vezi aici.

 Garantie 3 ani. SXS CFMOTO de vanzare si in rate.


LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE

Cod produs: ZFORCE550o

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri