CFMOTO UForce 1000 EPS 2021

-7% Super pret!
€ 12887.01 + TVA
€ 13857.00 + TVA
DESCRIERE PRODUS
Brand: CFMOTO

CFMOTO UForce 1000 EPS este un SXS 1000cc de la cunoscutul producator CFMOTO, recomandat pentru aplicatii utilitare sau recreationale in medii off-road. Unul dintre cele mai robuste SXS-uri din oferta CFMOTO, UForce 1000 se afirma prin motorul puternic de 962cc, 78cp, EFI, cutia de viteze automata CVT de ultima generatie, suspensiile independente cu brate duble optimizate pentru off-road, franele puternice pe disc care asigura un control optim, tractiunea selectabila 2/4WD, iar pachetul standard include tot ce aveti nevoie pentru a fi pregatit sa dominati orice traseu, fie ca vreti sa rezolvati treburile de pe langa gospodarie sau sa va distrati cu prietenii in timpul liber.

Accesorii incluse in pretul standard: centuri de siguranta, acoperis, troliu, jante aluminiu, bila remorcare, servodirectie EPS.

Acest vehicul se conduce cu carnet categoria B.

Omologare T1b (se inregistreaza la primarie).

Puterea afisata este puterea constructiva declarata de Producator si poate diferi de cea omologabila, dezvoltata de vehicul ca urmare a limitarii puterii din fabrica, in vederea respectarii reglementarilor in domeniu. Pentru mai multe detalii vezi aici.

 Garantie 3 ani. SXS CFMOTO de vanzare si in rate.


LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE

Cod produs: UForce1000

Documente atasate:

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri