Pachet Plews Tyres EN1 TOUGH ONE Extreme + Mousse Plews Tyres

Cod produs: TO1R-14018 + SMC1408018EX
-10% Super pret!
1289 RON
1432 RON

Produs indisponibil

DESCRIERE PRODUS

Pachetul conține:

1 buc Anvelopa spate 140/80-18 Plews Tyres EN1 TOUGH ONE Extreme Super Soft +

1 buc Mousse Plews Tyres 140/80-18 Extreme Spate

Descriere Anvelopa spate:

- Anvelopa PLEWS EN1 TOUGH ONE este dedicată disciplinei Hard-Enduro și este considerată ultimul nivel în ceea ce privește performanța.

Această anvelopă se caracterizează prin compusul "Super Soft", fiind disponibilă atât pentru roata din față, cât și pentru cea din spate a motocicletei. Roata din spate este echipată cu un compus extrem de aderent, care oferă performanțe inpresionante.

Construcția carcasei este realizată dintr-un poliester ușor și flexibil, astfel încât să ofere manevrabilitate excelentă traseele tehnice și dificile.
Atât designul benzii de rulare, cât și construcția anvelopei au fost adaptate special pentru a se potrivi cerințelor competițiilor Extreme Enduro, respectând îndrumările FIM.

Această anvelopă EN1 TOUGH ONE reprezintă alegerea perfectă pentru piloții dornici să își testeze limitele în competițiile extreme de hard-Enduro.
Dimensiunea disponibilă pentru roata din spate este 140/80-18.

Descriere Mousse:

-  Utilizarea unui mousse imbunatateste performanta anvelopei si este singura metoda de a garanta în proporție de 100% că nu veți avea parte de o anvelopa sparta și veți rămâne blocat pe traseu fara sa terminati cursa.
Toate mousse-urile Plews sunt fabricate în Europa, folosind o compoziție specială creată prin amestecarea unui grad extrem de înalt de cauciuc natural cu azot pentru a vă oferi acea finisare premium de spumă si cauciuc.
Toate mousse-urile sunt ambalate într-un sac etanș pentru a reduce contractarea, precum și un pachet de lubrifiant special conceput pentru mousse care trebuie aplicat înainte de montare.

Caracteristici tehnice:
-Mousse-urile în varianta standard variază între 0,7 - 1,1 bari în presiune.
-Mousse-urile extreme variază între 0,3 - 0,5 bari de presiune.


LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Brand
  • Plews Tyres
Categorie
  • Anvelope/Camere/Mousse

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri