Kit chiuloasa TSP KTM/Husqvarna/GasGas 250/300 2020-2023

Cod produs: TSPKITLC
3600 RON
Stoc Magazin - Timp de livrare: 1-2 zile lucratoare
Ghid marimi

Adauga la favorite

DESCRIERE PRODUS

Kit chiuloasa TSP KTM/Husqvarna/GasGas 250/300 2020-2023\

Kitul include chiuloasa, insertia de chiuloasa, bujia, surubul pentru relantiu.

Atentie! nu include CDI-ul. Trebuie sa trimiteti CDI-ul dumneavoastra la sediul nostru pentru resoftare, termen de executie 5-8 zile lucratoare.

Pentru hard enduro este recomandat folosirea cu greutate de volanta X-Grip. https://www.nordicamoto.ro/piese-consumabile-mx-enduro/ambreiaj/8468-greutate-volanta-ktmhusqvarna-2...

Disponibil in patru variante, compresie mica, medie, mare sau foarte mare. Ambele modelele vor funcționa cu garniturile stock și vor oferi îmbunătățiri semnificative față de chiuloasele standard.


COMPRESIUNE MICĂ: Aproximativ același raport de compresie ca un EXC sau TE standard, un design mai bun decât cel de stoc, potrivit pentru Extreme Enduro, rezistă foarte bine la supraîncălzire, trage de la turații foarte mici fără probleme și devine mult mai previzibil.

Oferă totuși o schimbare vizibilă a performanței față de stoc, în ciuda faptului că rapoartele de compresie sunt similare.


COMPRESIUNE MEDIE: Raport de compresie mai mare decât varianta stock, dar totuși foarte sigur cu combustibil de 95 sau 98. Oferă o livrare mult mai lină de putere la turații joase. Economia de combustibil este îmbunătățită față de stoc. Acesta este cel mai popular design pentru modelele de 300 cmc funcționează extrem de bine atunci când este combinat cu softul nostru.


COMPRESIUNE MARE: Necesită combustibil de 98 daca utilizati motocicleta la nivelul marii. Oferă o creștere foarte vizibilă a puterii de jos plus o fiind mult mai liniara decat variantele anterioare. Squish clearance-ul este mult mai mic decât varianta standard . Economia de combustibil este îmbunătățită. Recomandat pentru riderii care doresc mult mai multă putere de jos si la mijloc de la TPI-ul lor, dar sunt dispuși să sacrifice puterea de vârf și supraturația. Datorită creșterii raportului de compresie, acest design poate necesita montarea unui ventilator termic suplimentar. Chiuloasa noastra „High” este mai mica decât multe alte variante de pe piața aftermarket și se potrivește mai bine condițiilor și combustibililor. Chiuloasa se va potrivi, de asemenea, riderilor la altitudine mare de la 1000-1500 m care doresc o creștere bună a cuplului folosind combustibil normal!


COMPRESIUNE FOARTE MARE: Acest design este destinat riderilor care utilizeaza motocicleta la altitudine înaltă peste 1500 m sau 4500 ft. Va ajuta la compensarea pierderilor de putere datorate aerului mai subțire la altitudine mare. Vă sugerăm insistent să nu utilizați acest design sub 1500 m. La aceste înălțimi mari, acest design al capului ar trebui să dea rezultate similare capetelor noastre Medium sau High Comp la altitudini mai mici.



O notă despre hărțile TPI ECU...

Vă sugerăm cu tărie să resoftati ECU-ul stoc în același timp cu montarea acestei chiuloase. Hărțile noastre actualizate de combustibil și aprindere fac motocicleta mult mai lină, mai puternică și mult mai sigură decât varianta stoc. De asemenea, adăugăm mai mult ulei și am avut recenzii foarte bune la pachetul nostru Chiuloasa și ECU de la clienți fericiți din întreaga lume.

Consultați lista „PowerKITS” pentru mai multe detalii. Kiturile noastre de putere TPI sunt cu ușurință cea mai bună configurație de motor, disponibilă pentru motocicletele TPI oriunde în lume!




Noile noastre chiulase TSP CNC sunt prelucrate din aluminiu solid 6061 T6 și oferă performanțe, fiabilitate și economie de combustibil îmbunătățite. Sunt cel mai bun mod pe care îl poți cumpăra pentru motocicleta ta! Designul nostru oferă o disipare mai bună a căldurii decât multe alte modele din 2 piese datorită secțiunii inferioare mari care încorporează camera de ardere... acest lucru permite căldurii de la ardere să se disperseze pe o zonă mai mare decât alte modele din 2 piese pentru un transfer îmbunătățit de căldură la lichidul de răcire.


Aceste capete prelucrate CNC din 2 piese au design-ul dovedit al camerei de ardere ale TSP și sunt un mod necesar pentru majoritatea modelelor actuale de motociclete offroad. Design-urile camerelor noastre de ardere au fost folosite de sute de clienți mulțumiți și au fost testate foarte mult, câștigurile sunt consistente și includ: putere crescută pe toată gama de turații (în special jos/mediu), economie de combustibil îmbunătățită, risc redus de detonare, cresterea duratei de viață și o furnizare de putere mult mai ușoară.


Designul unic CNC a fost 100% dezvoltat și testat intern de TSP în Australia.


Aceste capete CNC se vor fixa pe cilindrul dumneavoastră standard și sunt proiectate să funcționeze cu garnituri de bază standard. Dacă nu sunteți sigur de grosimea actuală a garniturii de bază, vă putem sfătui grosimea corectă pentru a obține înălțimea necesară a cilindrului și spațiul de strângere.



Clientul își asumă întreaga responsabilitate pentru a se asigura că configurația motorului său este adecvată pentru stilul și condițiile de conducere.


LIVRARE SI RETUR

Transport gratuit peste 500 RON

Garantie de retur 5 zile

DATE TEHNICE
Brand
  • TSP
Categorie
  • Piese motor
  • Tuning
  • Outlet
  • Chiuloasa

Nu gasesti o piesa, ai nevoie de ajutor?

Completeaza formularul si te vom contacta!

TRIMITE UN MESAJ
0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos!

accesorii caciuli incaltaminte manete orteze protectii-gat tricouri